TOP

Arthur Koot footwear agent voor Regatta Nederland

Per 1 januari 2011 is het verkoopteam van Regatta Nederland uitgebreid met Arthur Koot (35). Met dertien jaar ervaring is Koot geen onbekende in de schoenenbranche, zo was hij de afgelopen zes jaar het gezicht van Footnotes.

De volgende stap in zijn carrière was voor Arthur Koot om verder te gaan als zelfstandig agent. Hij gaat zich nu richten op de schoenenbranche in Nederland en voert naast de collectie van Regatta ook de collecties van Yarloks, Seasons en Bazza footwear. Een mix van merken die cross selling mogelijk maakt.

“Steeds meer reguliere schoenendetaillisten breiden de collectie uit met een wandel- of outdoorafdeling,” vertelt een woordvoerder van Regatta Nederland. “Wij zijn heel blij met de komst van Arthur en zijn ervan overtuigd dat hij de juiste man is om de groei die wij doormaken te kunnen uitbouwen. Wij zien naast de camping- en outdoorwinkels volop kansen in het ‘echte’ schoenkanaal.”

Koot presenteert de Regatta collectie vanuit de nieuwe Cast-showroom 471, tweede etage, in in Nieuwegein. Voor meer informatie over Regatta Nederland: 020-4050555.