TOP

Armin van Buuren in trance van zijn Q-lijn

Of je nu los wilt gaan op een feestje of even bij wilt komen op de bank, Armin van Buuren heeft samen met Q een kleding- en schoenenlijn ontwikkeld die voor alle gelegenheden geschikt is. Afgelopen zaterdag 26 maart presenteerde de Nederlandse trancegod zijn Q-lijn in Miami.

Armin van Buuren zocht een toplocatie uit voor zijn 500ste episode van zijn radioshow A State of Trance. Samen met zijn fans van over de hele wereld vierde hij in het zonnige Miami één van de vele hoogtepunten in zijn omvatrijke carrière. Onder de aandacht van de dansende massa presenteerde hij tevens zijn kleding- en schoenenlijn met Q. Deze ontwikkelde Armin speciaal voor zijn fans en zijn inspiratie vond hij duidelijk in de danse scene.

Personal touch
Armin heeft zichtbaar zijn persoonlijke stempel gedrukt op de collectie, de items zijun helemaal toegesneden op de dansvloer. De lijn valt op in kwaliteit en is comfortabel. Met een subtiele vormgeving, geheel wit, geheel zwart en met zilveren accenten, stralen de leren sneakers van de Q-lijn een ingetogen klasse uit.
De collectie is exclusief te koop bij Score.nl en het nieuwe online winkelconcept Shoebazaar.nl.