TOP

Armin van Buuren en Quick lanceren gezamenlijke schoenenlijn

Quick Sports International bv gaat samen met dj Armin van Buuren een collectie met schoenen, kleding en tassen ontwikkelen. Deze producten zullen wereldwijd worden verkocht.

Quick, of ook wel Q genoemd, verwacht veel van de samenwerking met Van Buuren, die vier keer tot beste dj ter wereld werd uitgeroepen. Van Buuren zal zelf meehelpen aan de ontwikkeling van zijn eigen modelijn.

Nieuwe turbulentie
Rini van Trigt, directeur Quick Sports International bv: “Ik ben er zeer trots op dat we gaan samenwerken met een internationaal bekende dj van Nederlandse bodem. Ons bedrijf herkent zich in de drive en creativiteit van Armin. Ik denk dat het samengaan van Armins talent en onze creativiteit een nieuwe turbulentie losmaakt op de markt van mode en accessoires. Q is klaar voor een nieuw geluid.”

Compilatie-cd
Armin van Buuren zegt over de samenwerking: “Q is een bedrijf met jonge, enthousiaste medewerkers en directie die mij in staat hebben gesteld een kledinglijn te ontwerpen die past bij mijn manier van leven. Ik ben blij dat we gezamenlijk een hele nieuwe lijn kunnen neerzetten met kleding, schoenen en tassen die mij, en hopelijk mijn fans, aanspreekt. Aansluitend bij mijn jaarlijkse compilatie-cd ‘A State of Trance’ komen we met een lijn ‘In the club’ en ‘On the beach!’ Ze hebben zich goed ingeleefd in wat ik zelf graag draag en we hebben echt een lijn gecreëerd waarmee ik me kan identificeren.”