TOP

Ara Shoes introduceert Art by ara

Ara Shoes lanceert voor het herfst-winterseizoen 2021 een speciaal ontwerp voor de lancering van het nieuwe ‘Art by Ara’ collectiesegment. Het creatieve ontwerp komt op naam van het Oostenrijkse kunstenaarscollectief Decasa.

Decasa bestaat uit ontwerpster Sabrina Deutsch en kunstenares Carola Deutsch. De kunstwerken van de twee zussen kenmerken zich door het bijzondere gevoel voor individualiteit en esthetiek. Hun portfolio omvat uitgewerkte productontwerpen, grootschalige street-art projecten, schilderijen en expressieve tatoeages.

Expressief en eigentijds

Het artistieke concept dat Decasa maakte voor Ara Shoes is een expressieve, eigentijdse print en toont zelfverzekerde vrouwen als hoofdrolspelers. De all-over print leent zich perfect voor zowel de schoenen- als de tassencollectie. De collectie bestaat uit zes verschillende modellen, waaronder een ballerina, een low-top en high-top sneaker, een bootee en een paar limited-edition tassen.

Draagcomfort en design

Het ontwerp van Decasa voor Ara oogt jong, maar het merk uit het Duitse Langenfeld bestaat al sinds 1949. Het familiebedrijf telt inmiddels 3.300 werknemers en ontwerpt, produceert en verkoopt wereldwijd schoenen en tassen. De mix van mode, comfort en innovatieve materialen is hierbij leidend. Ara Shoes staat voor de combinatie van draagcomfort en eigentijds design.

Beeld: Ara Shoes