TOP

Antar Shoe voegt Gioseppo Kids toe

Antar Shoe breidt het merkportfolio uit met Gioseppo Kids. De importeur introduceerde eerder al de vrouwencollectie van het Spaanse merk in de Benelux.

Na de vrouwencollectie van Gioseppo kunnen inkopers vanaf dit inkoopseizoen ook voor de kinderschoenenlijn terecht bij Antar Shoe. De nieuwe zomercollectie 2021 is te bezichtigen in de showrooms in Cast te Nieuwegein en de Trade Mart Brussel. “Gioseppo sluit perfect aan op onze seizoenscollecties”, laat de importeur in een persbericht weten. “Samenwerking is voor onze beide bedrijven een sleutelwoord.” De leveringen vinden plaats vanuit het eigen logistieke centrum in Elburg.

Prints in de mix

Gioseppo werd in 1991 opgericht door de familie Navarro. De kindercollectie bevat voornamelijk sandalen en sneakers, die je herkent aan de combinaties van prints, kleuren en texturen. Denk aan de klassieke luipaardprint met details van koe- en zebraprints, of een camouflagepatroon met metallic details.

Van slippers tot snowboots

Antar Shoe is gespecialiseerd in schoenen voor ‘de momenten waarop we het meest van het leven genieten’. Naast Gioseppo heeft het bedrijf Ipanema (slippers en sandalen), Rider (slippers en sandalen), Cartago (slippers en sandalen), La Siesta (espadrilles), Grisport (wandelschoenen), Antartica (snowboots en winterlaarzen), Olang (snowboots en winterlaarzen), Hot Potatoes (pantoffels) en het eigen merk Bergstein (regenlaarzen) in het portfolio.

Foto: Gioseppo Kids