TOP

Agendatip: wie wint de Gouden Koe 2018?

De uitreiking van de Gouden Koe, de jaarlijkse pluim van Schoen- en Ledersociëteit de Langstraat, vindt dit jaar plaats op 6 december in het kantoor van Rabobank De Langstraat, Waalwijk.

Jaarlijks reikt de Schoen- en Ledersociëteit de Langstraat (Sell) de Gouden Koe uit aan een persoon of onderneming die zich aantoonbaar en succesvol gemanifesteerd heeft en een positieve bijdrage aan de branche geleverd heeft. Vaak gaat het om bedrijven die hun wortels in de Langstraat hebben, van oudsher het hart van de Nederlandse schoenenindustrie.

Dit jaar wordt de Gouden Koe uitgereikt op 6 december 2018 tijdens een feestelijke avond bij Rabobank De Langstraat. Het adres is Taxandriaweg 8, Waalwijk. Tijdens het evenement gaat ook de documentaire ‘De schoenen van mijn opa’ in première, die in opdracht van de Rabobank is geproduceerd.

Leden en genodigden kunnen zich aanmelden via hun login op de website van Sell en mogen hun partner of een introducee meebrengen. De inloop is vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en wordt om 23.00 uur afgesloten.

Over de Gouden Koe

De Gouden Koe wordt ieder jaar door Sell uitgereikt aan een persoon of onderneming die zich jarenlang verdienstelijk heeft gemaakt binnen de schoenen- en lederbranche. Eerdere winnaars zijn Greve Schoenen (2008), Castelijn en Beerens (2009), Loints of Holland (2010), Durea (2011), Paul van Lammeren, Charles Bergmans, Fabienne Chapot (2012), William Habraken (2013), Geert Slaats (2014), Panos Mytaros (2015), vanHaren (2016) en PJ Klerx en Zonen (2017).