TOP

Agendatip: wie ontvangt de Gouden Koe 2019?

De uitreiking van de Gouden Koe, de jaarlijkse onderscheiding van Schoen- en Ledersociëteit de Langstraat (SeLL), vindt dit jaar plaats op 10 december bij Alphenberg Leather in Waalwijk.

De datum van de uitreiking van De Gouden Koe 2019, de jaarlijkse pluim van Schoen- en Ledersociëteit de Langstraat (SeLL), is bekend. Dit jaar wordt de winnaar op dinsdag 10 december bekendgemaakt op een ‘locatie vol leer en luxury’, namelijk Alphenberg Leather. Deze onderneming is specialist op het gebied van leren wandafwerkingen vloeren en leer voor meubilair. “Bij Alphenberg weten ze leer wel op een hele bijzondere manier te verwerken in alle aspecten van het dagelijks leven”, aldus de organisatie. “Dit bedrijf staat voor meesterschap, creativiteit en duurzaamheid. Dat is precies de reden waarom we jullie welkom heten op deze prachtige locatie.” Het adres is Grotestraat 180 te Waalwijk. De avond is toegankelijk voor leden en genodigden van SeLL. Leden kunnen zich aanmelden via de website.

Programma

De inloop is vanaf 19:00 uur. Het officiële programma gaat om 19:30 uur van start en duurt tot 23:30 uur. Presentator Rens Merkelbach praat de avond aan elkaar. Ook zullen er bekende sprekers aanwezig zijn, zoals binnenhuisarchitect Osiris Hertman van RTL4 Woonmagazine.

Over de Gouden Koe

Elk jaar reikt de Schoen- en Ledersociëteit de Langstraat de Gouden Koe uit aan een persoon of onderneming die zich jarenlang verdienstelijk heeft gemaakt voor de Nederlandse schoenen- en lederbranche. Vaak gaat het om bedrijven die hun wortels in de Langstraat hebben, van oudsher het hart van deze industrie, en zich inzetten voor innovatie en duurzaamheid in de branche. Eerdere winnaars van de wisseltrofee zijn Greve Schoenen (2008), Castelijn en Beerens (2009), Loints of Holland (2010), Durea (2011), Paul van Lammeren, Charles Bergmans, Fabienne Chapot (2012), William Habraken (2013), Geert Slaats (2014), Panos Mytaros (2015), vanHaren (2016), PJ Klerx en Zonen (2017) en Peter Konijnenburg van Rabobank De Langstraat (2018).