TOP

Wilt u direct en persoonlijk contact met de doelgroep binnen een inspirerende omgeving in de schoenenbranche?

Schoenvisie is de meest toonaangevende informatiebron voor professionals in de schoenenbranche. De unieke combinatie van het magazine, de website, de nieuwsbrieven, interessante vacaturemogelijkheden en events maken van Schoenvisie de autoriteit, marktleider en volwaardige gesprekspartner voor iedereen die actief is in de schoenenbranche. Schoenvisie informeert en inspireert de lezers over alle marktontwikkelingen, trends, het koopgedrag en de bestsellers. Al sinds 1958 levert Schoenvisie kwaliteit en is als platform voor de professional onmisbaar!

MEER WETEN? DOWNLOAD HIERONDER DE TARIEFKAART OF NEEM DIRECT CONTACT OP.

Tariefkaart 2020

Meer informatie & contact

Voor meer informatie over de verschillende advertentiemogelijkheden kunt u terecht bij:

Brigitte Beverwijk | sales@schoenvisie.nl | 06-31907746

Of vul onderstaand formulier in:

  De afgelopen maanden heeft het coronavirus (Covid-19) de hele wereld in zijn greep gehouden. We ondervinden nu allemaal de gevolgen in de mode- en schoenenbranche, retail en media. Voor ons betekent dit dat we de publicatie van de komende edities van Schoenvisie, met als overkoepelend thema inkoop winter 21/22, helaas een beetje moeten uitstellen.

  Nieuwe verschijningsdata winteredities

  Schoenvisie #1 met kleurkaart verschijnt op 29 januari 2021
  Schoenvisie #2 vrouwenmodespecial verschijnt op 19 februari 2021
  Schoenvisie #3 mannenmodespecial verschijnt op 5 maart 2021

  Voordelige combinatiemogelijkheden

  Naast de advertentiemogelijkheden in Schoenvisie biedt Afdeling M. voordelige combinatiemogelijkheden met de titels Textilia en Bengels. Met drie titels, diverse events, sites en themanummers bereikt uw boodschap dagelijks 50.000 fashion professionals. Bekijk ook de adverteerderspagina’s van deze bladen:

  • Bengels
   Bengels is het grootste vakblad voor de detaillist in kindermode. Het blad verschijnt twee keer per jaar en wordt verspreid in de kindermodebranche.
  • Textilia
   Textilia is al sinds 1921 hét vakblad voor de modebranche. Textilia informeert modeprofessionals over het laatste nieuws, achtergronden, consumenteninformatie, modetrends en ontwikkelingen uit de modebranche.

  Schoenvisie Factsheet (English) 2020

  Schoenvisie is the leading source of information for fashion professionals in the shoe industry. Schoenvisie informs and inspires its readers and visitors about market developments, trends, buying behaviour and brand preferences in the shoe industry. The unique combination of the magazine, website, newsletters and events make Schoenvisie an authority and important discussion partner for professionals in the shoe industry.

  Algemene Voorwaarden

  Download de Algemene Voorwaarden van Afdeling M. (pdf).

   

  NB. Wij publiceren geen betaalde links met als enige doel linkbuilding.