Trendpresentatie AW 2020|21 | Buro Jantrendman

AMSTERDAM, 10 mei 2019 11:27 | Rik de Langen

Op 3 juni organiseert Buro Jantrendman een trendpresentatie voor aw 2020|21 getiteld ‘ THE CHAOS THEORY’. Naast maatschappelijke trends veel aandacht voor de ontwikkelingen op productniveau voor mode en design, nieuwe thema’s, silhouetten, materialen en een nieuw kleurgevoel.

Thema: The Chaos Theory

Het centrale thema van onze nieuwe presentatie is ‘The Chaos Theory’. Je kent het wellicht van de wiskundige betekenis: hoe minimale wijzigingen in een proces enorme effecten kunnen veroorzaken (ook wel het butterfly-effect genoemd). In deze nieuwe trendpresentatie kijken we naar de schoonheid die voortkomt uit chaos.

De schoonheid van chaos

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Ze zijn voor elke buitenstaander onoverzichtelijk en chaotisch, 'het is niet bij te houden'. Terwijl nieuwe hightech haast ongemerkt ons leven binnendringt, voelen we een groeiende behoefte aan menselijkheid en 'echtheid'.

Tegelijkertijd zorgt de voortschrijdende technologie ook voor nieuwe tools die ons juist kunnen helpen om grip te krijgen op de chaos. Denk aan software en algoritmes die je helpen bij het selecteren van kleding uit het overweldigende online aanbod.

De behoefte aan structuur en overzicht kan ook zorgen voor een nieuwe starheid en regeltjescultuur. Humor en emotionele intelligentie zorgen voor een tegenwicht. Al deze menselijke reacties zorgen voor nieuwe creatieve uitingen van zowel professionals als amateurs.

Laad jezelf op met nieuwe inspiratie

'The Chaos Theory' brengt lijn in de maatschappelijke en menselijke reacties op chaos, onzekerheid en onbegrijpelijke technologie.

Daarnaast laten we je ook deze onderwerpen zien:

  • ontwikkelingen op productniveau voor mode, design en interieur
  • nieuwe designthema’s
  • silhouetten, materialen en prints
  • kleurentrends

Na deze presentatie ben je weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste invloeden voor de komende seizoenen. Dus boek je tickets nu via mail@jantrendman.com.

Locatie: Academie Artemis Amsterdam, Prinsengracht 400

Wanneer: 3 juni, 10:00-12:30 (deuren open 9:30)

Voor wie? Voor professionals in fashion, design en lifestyle.

Kosten: € 100,- (ex BTW