CAST: Handelsplatform voor Schoenen, Sport en Mode

NIEUWEGEIN, 30 augustus 2019 14:01 |

CAST in Nieuwegein is sinds eind 2018 bezig met een innovatieslag en de eerste veranderingen zijn sinds kort meer zichtbaar, zoals de nieuwe huisstijl, het nieuwe logo maar ook de uitstraling en sfeer in het centrum. Wie binnenstapt bij CAST moet zich welkom voelen. Gastvrijheid is daarbij het sleutelwoord. Niet alleen in het centrum is CAST bezig met deze innovatieslag, ook op digitaal vlak mogen er voor het nieuwe jaar vernieuwingen verwacht worden.

Nieuw logo

Afgelopen weken heeft het nieuwe logo van CAST intrede gedaan. Het nieuwe logo en de huisstijl staan voor verbinding en toegankelijkheid. Dit is terug te zien in de vloeiende lijn van het logo. CAST heeft als doel om retailers en leveranciers met elkaar te verbinden. In de huidige moeilijke tijden van de schoenendetailhandel is het enorm belangrijk om de samenwerking aan te blijven gaan. Want samen is meer mogelijk dan alleen!

Cast Interieur met Nieuw Logo 2019

Met alle veranderingen richt CAST zich op een breder publiek. CAST gaat vanaf nu fungeren als handelsplatform voor Schoenen, Sport en Mode. Op dit moment bieden diverse showrooms binnen CAST deze drie hoofdsegmenten aan, waarbij het overgrote deel op dit moment schoenen is. De twee andere groepen, te weten sport en mode, gaan de komende jaren meer invulling krijgen. Naast de fysieke showrooms gaat de website een cruciale rol spelen. Vanaf volgend jaar kan alle informatie met betrekking tot merken, bedrijven en contactpersonen gevonden worden. Begin 2020 gaat de nieuwe website live.

Merkenambassadeur

CAST is opgericht in 1984 en bestaat inmiddels 35 jaar. Momenteel is CAST trotste ambassadeur van meer dan 500 merken die in 160 showrooms te vinden zijn. Met ruim 20.000 vierkante meter aan oppervlakte, een horecagedeelte, diverse flexwerkplekken, voldoende parkeergelegenheid en direct gelegen aan de A2 is CAST de ideale locatie om efficient in te kopen.

Cast Buy and Bloom 2019

Naast de vaste showrooms biedt CAST gelegenheid aan merken om deel te nemen aan gastbeurzen voor één dag of meerdere dagen. Tevens organiseert CAST collectiebesprekingen voor winkels om in één keer het winkelpersoneel op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen bij leveranciers. Alle aanwezige leveranciers hebben een klantenbestand binnen de schoenen- sport- en modebranche.

Meer informatie: www.cast.nl