Zandbergen nieuwe licentiehouder Brunotti Footwear

Amsterdam, 4 juli 2019 09:00 | Tessa van Glabbeek

Zandbergen is de nieuwe licentiehouder van Brunotti Footwear en zal met ingang van zomer 2020 de ontwikkeling, productie en distributie van het label voor de Benelux en Duitsland overnemen.

Schoenenmerk Brunotti heeft in Zandbergen Footwear een nieuwe licentiehouder gevonden. Zandbergen zal vanaf zomer 2020 de ontwikkeling, productie en distributie van Brunotti overnemen voor zowel de Benelux als Duitsland. De voorverkoop van zomer 2020 neemt Zandbergen voor zijn rekening. Brunotti Footwear zal de geplaatste winter orderportefeuille nog uitleveren.

De partijen werkten de afgelopen maanden al samen op het gebied van ontwikkeling en productie. Dat beviel zo goed dat het resulteerde in de uitgifte van een nieuwe footwear licentie. In een persbericht laten de twee partijen weten: “Zandbergen heeft alles in huis om Brunotti Footwear verder uit te bouwen. De door Brunotti ingeslagen weg, het ontwikkelen van een kwalitatieve, hoogwaardige en commerciële sport-casual collectie zal worden voortgezet.”

Uw aanspreek personen bij Zandbergen Footwear zijn Albert Zandbergen  (06-30444510/a.zandbergen@zandbergen-footwear.nl) en Jeroen Drenth (06-11362303/j.drenth@zandbergen-footwear.nl). De Brunotti Footwear showroom in CAST Nieuwegein is inmiddels verhuisd naar die van Zandbergen (Blauw, Niveau 1 showroom 364).