Wortmann Group stelt nieuwe cfo aan

Amsterdam, 1 juni 2017 14:04 | Tessa Bentvelsen

Tobias Seng is de nieuwe cfo bij de Wortmann Group.

Na meer dan 26 jaar bij Wortmann Group te hebben gewerkt, gaat cfo Wolfgang Illers vanaf 31 mei 2017 met pensioen. De 44-jarige Tobias Seng wordt zijn opvolger, laat de Duitse schoenenfabrikant in een persbericht weten. Illers blijft nog wel aan de Wortmann Group verbonden.

Tobias Seng

Na te hebben gestudeerd in Marburg, Dresden en New York, ging Seng aan de slag als projectmanager bij adviesbureau McKinsey. Hierna heeft hij in het commerciële management van de doe-het-zelfketen Obi gezeten. In april 2015 begon Seng als plaatsvervangende cfo bij de Wortmann Group en sinds januari 2017 bekleedde de hij functie samen met Illers.

Wortmann Group

De Wortmann Group is een van de grootste schoenenproducenten in Europa en richt zich op vrouwenschoeisel. Het bedrijf is vooral bekend door Tamaris, maar heeft ook andere grote merken onder zich zoals Marco Tozzi, Caprice, Jana en s.Oliver Shoes. Meer dan 70 landen en zo een 15.000 schoenenwinkels over de hele wereld verkopen schoenen van de Wortmann Group. Het bedrijf heeft meer dan 1.100 werknemers en zorgt voor ongeveer 30.000 arbeidsplaatsen.