Verhulst Shoes zoekt verhalen van schoenen

AMSTERDAM, 5 juli 2019 15:12 | Tessa van Glabbeek

Schoenenmerk Verhulst viert de zomer met een originele consumentenactie, waarbij klanten kans maken op een gratis paar schoenen.

Een originele klantenactie bedenken is niet altijd even gemakkelijk. Verhulst Shoes komt deze zomer met een leuke zomer actie waarbij klanten kans maken op een gratis paar schoenen. Alles wat consumenten moeten doen is een foto insturen van haar Verhulst Schoenen tijdens de zomer. Insturen kan tot en met 31 augustus, waarna er twee winnaars worden gekozen. Verhulst Shoes kiest één foto uit en de andere winnaar moet de meeste likes krijgen op de Facebookpagina van het label.

“Met de actie geven we onze slogan ‘Shoes by Verhulst, stories by you’, een extra dimensie”, legt het merk uit in een persbericht: “Onze schoenen krijgen veel van de wereld te zien. Van uitjes dichtbij huis tot reizen naar verre bestemmingen. Verhulst is op zoek naar de avonturen van deze schoenen. Misschien hebben ze wel een mooie wandeling gemaakt door een leuke stad, of hebben ze tijdens de zonsondergang over het strand gelopen.”