Verhulst Shoes zet zich in voor het Diabetes Fonds

AMSTERDAM, 5 november 2018 15:30 | Tessa van Glabbeek

Verhulst Shoes heeft een speciale sneaker gelanceerd waarvan ze een deel van de opbrengst aan het Diabetes Fond schenken.

De Tara-sneaker van Verhulst is in een nieuw jasje gestoken, speciaal vanwege de actie voor het Diabetes Fonds. Van elke verkochte speciale editie Tara-sneaker gaat er 5 procent naar dit goede doel. Op woensdag 14 november is het Wereld Diabetes Dag en krijgt de actie extra aandacht. De sneakers zijn vanaf eind oktober 2018 te koop bij verschillende Verhulst verkooppunten.

Het schoenenbedrijf laat in een persbericht weten dat gezondheid en comfort hoog in het vaandel staan, en dat de actie daarom een logische keuze was voor ze: “Wist je dat al één op de veertien Nederlanders suikerziekte heeft? Diabetes steelt je gezondheid en toekomst, want deze ziekte leidt vaak tot andere problemen zoals blindheid, hart- en nierschade en voetproblemen.”

De Tara-sneaker is één van de best verkochte Verhulst-sneakers van het jaar, daarom werd er voor deze actie gekozen voor dit model. De sneakers hebben, net als de andere schoenen van het merk, een uitneembaar voetbed. Er zijn drie kleuren beschikbaar: zwart, blauw en goud.

De schoenen worden zowel online als in geselecteerde verkooppunten aangeboden en kosten €195,-.