Ulrike Kähler benoemd tot algemeen directeur Igedo Company

Amsterdam, 8 januari 2018 15:10 | Tessa Bentvelsen

Op 1 januari 2018 is Ulrike Kähler bevordert van projectdirecteur naar algemeen directeur bij Igedo Company, het moederbedrijf van schoenenbeurs Gallery Shoes. Dit maakt haar, naast Philipp Kronen, de tweede directeur van de organisatie.

Kähler maakt sinds 2014 deel uit van Igedo’s Raad van Bestuur en wordt binnen het bedrijf geprezen om haar inzet. “Voor haar buitengewone toewijding aan haar projecten in Düsseldorf, is deze volgende stap in haar carrière meer dan verdiend”, laat Kronen via een persbericht weten. “We werken al bijna tien jaar samen en ik heb het volste vertrouwen in Kähler.” Nu het bedrijf twee algemeen directeuren heeft, zal Kronen zich gaan richten op financiën, controlling, HR en bedrijfsstrategie, terwijl Kähler Gallery en Gallery Shoes zal blijven vormen, met de nadruk op beursstrategie en marketing.

“Dit is een fantastische erkenning van mijn inspanningen en mijn onvoorwaardelijke geloof in dit bijna zeventig jaar oude familiebedrijf”, laat Kähler weten. “Ik geloof in onze formats, service en aantrekkingskracht en het potentieel van ons framework. Ik geniet ervan om een waardevolle bijdrage te leveren en ik wil een verschil maken. De komende jaren wil ik nog veel bereiken met mijn management- en teamcollega's, zowel voor Düsseldorf als modebestemming als voor de verdere ontwikkeling van de CPM in Moskou.”

Het senior managementteam van Igedo zal worden aangevuld door projectmanager Christian Kasch, die al bijna vijftien jaar aan het roer staat bij CPM Moskou.

Lees ook: Ulrike Kähler van Gallery Shoes: ‘Als je iets nieuws doet, moet je dat ook met andere mensen doen’


Ulrike Kähler

Bij Kähler zit de liefde voor mode in het bloed. Ze wordt geboren als dochter van de eigenaars van kindermodezaak Ulrich & Ulrike op de Schadowplatz in Düsseldorf en in 1985 begint ze als stagiair evenementmanager op de protocolafdeling van Messe Düsseldorf. Na verschillende projectmanagementfuncties binnen het bedrijf, gaat Kähler aan de slag bij Messe Köln om in 2006 toch weer terug te keren naar Messe Düsseldorf.

Bij Igedo begint Kähler als assistentmanager tot ze in 2013 verantwoordelijk wordt voor de ontwikkeling van kinderkledingbeurs Little Gallery. In 2014 benoemt Igedo Kähler tot projectleider van kledingbeurs Gallery en daar komt in 2017 ook Gallery Shoes bij.