Travelbags opent derde fysieke winkel in Groningen

Amsterdam, 12 september 2017 12:35 | Tessa Bentvelsen

Half oktober 2017 opent Travelbags de deuren van haar derde winkel in Groningen. “We willen actiever worden in de fysieke markt en online en offline met elkaar verbinden met als nieuwe naam Onlife.”

Na Hardenberg en Zwolle, opent Travelbags half oktober 2017 de deuren van haar derde fysieke winkel in Groningen. De koffer- en tassenspecialist komt te zitten in het pand van de in augustus failliet verklaarde schoenenwinkel Dimagini aan de Brugstraat. “We willen actiever worden in de fysieke markt en online en offline met elkaar verbinden met als nieuwe naam Onlife”, laat Gerjan Horstra, mede-eigenaar van Travelbags, via een persbericht weten. “Het noorden van Nederland is een strategische plek om dit te gaan introduceren en om ons assortiment zowel online als offline aan te kunnen aanbieden.”

Travelbags

Travelbags biedt een uitgebreide collectie koffers, schooltassen, damestassen, business tassen en accessoires. De keten verkoopt merken als Samsonite, Eastpak, The North face, Cowboysbag, Guess, Castelijn & Beerens, en Michael Kors.