Tamaris introduceert modische comfortlijn

Amsterdam, 23 juli 2018 18:29 | Tessa Bentvelsen

Tamaris wil inspelen op de veranderende vraag van klanten en komt daarom vanaf zomer 2019 met een modische comfortlijn: Tamaris PureRelax.

Tamaris PureRelax is het antwoord op de veranderende vraag van consumenten. In de nieuwe lijn van het Duitse merk worden mode en comfort samengebracht. Voor de schoenen is hoogwaardig nappa gecombineerd met een stretchvoering, zodat elke paar perfect past. Deze flexibiliteit maakt de schoenen ook ideaal voor bredere voeten. Daarnaast zijn de voetbedden in elke Tamaris PureRelax-schoen uitneembaar, waardoor de klant ook eigen inlegzolen kan inbrengen.

De beoogde klant voor de Tamaris PureRelax-collectie is de moderne vrouw van 35 jaar en ouder. De lijn is te herkennen aan de lila inlegzolen.


Brede collectie

De eerste collectie voor zomer 2019 bestaat uit 19 modellen. De Tamaris PureRelax-schoenen variëren van trendy sneakers en modieuze veterschoenen tot sandalen, ballerina's en slippers. Lila is de hoofdkleur die door de collectie loopt en wordt aangevuld door vrouwelijke pasteltinten, zoals rosé, grijs, aardetinten, zwart en wit.

Tamaris PureRelax (1)
Tamaris PureRelax (2)