Schuurman Schoenen breidt uit naar Beilen

AMSTERDAM, 14 mei 2019 16:45 | Tessa van Glabbeek

Beilen krijgt er een nieuwe schoenenzaak bij: Schuurman schoenen opent er begin september de deuren van het 43e filiaal in Nederland.

In september 2019 heeft Schuurman Schoenen er een nieuwe zaak bij. De winkelketen opent in Beilen het 43e filiaal van Nederland, zo schrijft De Krant Van Midden-Drenthe. Andre Nijkamp, die nu nog bij Schuurman Schoenen in Hoogeveen werkt, wordt de franchisenemer van de nieuwe zaak. Tegen de krant zegt hij: “Ik vroeg me af wat ik wilde, ik ben een winkelman met 32 jaar ervaring en wilde inmiddels ook wel wat van mezelf.”

Belangrijke doelgroep

De nieuwe zaak zit volgens Nijkamp in een compact en gezellig winkelcentrum met veel kledingzaken, maar geen specifieke schoenenwinkel. Hij nodigde de directie uit om in Beilen te komen kijken: “Die hadden ook wel het idee dat er in Beilen een belangrijke doelgroep zit. Ze vonden het ook kansrijk.”

Over Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen is een familiebedrijf dat al bestaat vanaf de jaren zestig. De keten ontving de Webshop Award Beste Winkelketen schoenen voor 2018/2019 en heeft in september in totaal 43 filialen. De zaak verkoopt zowel mannen-, vrouwen- als kinderschoenen en verkoopt onder andere de merken Ara, Gabor, Tamaris, Wolky, K-Swiss en Nike.