Schoenvisie top 5: binnenkijken [best gelezen 2018]

AMSTERDAM, 24 december 2018 16:20 | Tessa van Glabbeek

Deze laatste weken van het jaar blikken we terug op 2018 met de best gelezen artikelen. Vandaag: vijf keer de meest bekeken nieuwe winkelinterieurs van 2018.

December is traditiegetrouw de maand om terug te blikken en lijstjes samen te stellen. We sluiten de laatste weken van 2018 af met de best gelezen artikelen van het jaar, op thema. Vandaag: de 5 meest bekeken nieuwe winkelinterieurs binnen schoenenland.

 1. Binnenkijken bij: de nieuwe winkel van Omoda in Amsterdam  

  Schoenenretailer Omoda opende op 13 september de deuren van een gloednieuwe winkel in Amsterdam. Voor het interieur werkten ze samen met designstudio Studio Piet Boon.

   

 2. Snoeren gaat na heropening verder als grootste schoenenwinkel van het zuiden [foto's]

  Na een flinke verbouwing heeft Snoeren Schoen- en Voetspecialist in Teteringen op 7 maart 2018 de deuren van de vernieuwde winkel geopend. En wat voor een winkel: met een oppervlak van 1100 vierkante meter wordt Snoeren in één keer de grootste schoenenzaak van Zuid-Nederland.

   

 3. Zwartjes heropent verbouwde winkel aan Utrechtsestraat [foto’s]         

  Na de winkel op het Gelderlandplein, heeft Zwartjes ook de zaak aan de Utrechtsestraat in Amsterdam heropend. Als twee jaar geleden blijkt dat de fundering onder het historische pand moet worden vernieuwd, besluit de retailer de winkel gelijk een metamorfose te geven.

   

 4. Binnenkijken bij Blendz Shoes in Leidsche Rijn: ‘Grote winkels hebben de toekomst’

  Robby en Nadia van de Kerkhof van schoenenketen Blendz waren een van de eerste ondernemers die zich inschreven voor het nieuwe centrum van het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn - zoveel vertrouwen hadden ze in het project. Op 16 mei 2018 openden ze hun nieuwe en grootste vestiging. “Het voelt alsof we nooit ergens anders hebben gewerkt.”

   

 5. Binnenkijken: Ziengs Schoenen opent in Hoog Catharijne
  Ziengs Schoenen opende afgelopen vrijdag 9 november 2018 haar tachtigste filiaal in de nieuwe vleugel van Hoog Catharijne in Utrecht.