Rohde heeft nieuwe Nederlandse agent

Amsterdam, 16 mei 2017 09:17 | Tessa Bentvelsen

Arjen Tielen is de nieuwe agent van Rohde. Hij wil zijn klanten graag bedanken voor het geduld dat ze hebben gehad terwijl het pantoffelmerk heftige seizoenen kende.

Rohde had het de afgelopen seizoenen niet makkelijk. Nu het langzaamaan beter gaat met het Duitse pantoffelmerk en de Italiaanse Condor Group het bedrijf heeft overgenomen, is er ook een nieuwe agent aangesteld in Nederland: Arjen Tielen. Arjen is geen onbekende met Rohde. Hij werkte eerder als vertegenwoordiger voor het merk en richtte voor de nieuwe verantwoordelijkheid Tielen Agenturen op, samen met zijn vrouw.

“De bekendheid met Rohde is een groot voordeel”, laat Arjen Tielen weten via een persbericht. “De klanten van Rohde kennen mij en ik ken hen. Ik weet hoe trouw onze klanten zijn en welke teleurstellingen ze hebben gehad rondom leveringen. Ik wil ze hiervoor graag belonen door ze de service, kwaliteit en betrouwbaarheid terug te geven die ze van Rohde gewend zijn.”


Roer omgooien

Arjen Tielen wil het roer omgooien en probeert tevens enkele lopende financiële zaken af te handelen. “Dat is op dit moment het belangrijkste, maar ook het moeilijkste. De Condor Group geeft aan dat zij niet verantwoordelijk zijn voor de ontstane financiële situatie. Ik ben dus zeer beperkt in de middelen om klanten tegemoet te komen. Het enige wat ik kan doen is contact opnemen met de zogenaamde ‘Rechtsanwaltsgesellschaft’ van Rohde: Schultze & Braun. Dat is dan ook wat ik de klanten adviseer.”

Verjonging

Rohde wil graag verjongen. De eerste stappen van dat proces kunnen retailers wellicht al zien in de zomercollectie 2018 die vanaf augustus te vinden is in de showroom in Cast Arjen Tielen legt uit: “Stap voor stap willen we de doelgroep verbreden en de nieuwe Italiaanse eigenaar kan dit proces versnellen door de expertise die ze jarenlang hebben opgebouwd. Het assortiment wordt breder, maar de bekende items van Rohde blijven bestaan. Rohde blijft Rohde en ik zorg ervoor dat de service, kwaliteit en betrouwbaarheid die daarbij horen terug op het oude niveau komen.”

Contact

Voor contact met Tielen Agenturen kan gebeld worden naar +31 (0)6 4024 2868 of mailen naar info@tielenagenturen.nl en arjen.tielen@rohde-shoes.com. Bezoek Rohde in showroom 52 in Cast.