Red-Rag versterkt salesteam

Amsterdam, 8 augustus 2017 09:00 | Tessa Bentvelsen

Red-Rag wil verder uitbreiden in Nederland en daarom versterkt het schoenenmerk het salesteam. De 26-jarige Idske Lai-Broekema helpt sinds 7 augustus 2017 mee met de verkoop van de mannen- en vrouwencollecties.

Sinds 7 augustus 2017 versterkt de 26-jarige Rotterdamse Idske Lai-Broekma het salesteam van Red-Rag. Samen met Anne van der Meyden richt zij zich op het verder uitbreiden van het Nederlandse schoenenmerk in ons kikkerlandje. “Red-Rag is een eigenzinnig schoenenlabel en staat voor stoer, onderscheidend en trendbewust en hierin kan ik mijzelf helemaal vinden”, laat Lai-Broekma via een persbericht weten.

Vanaf 21 augustus is de nieuwste collectie van Red-Rag te bezichtigen in schoenencentrum Cast in Nieuwegein. Voor contact met Lai-Broekma kan worden gebeld naar 06 - 868 608 33 of gemaild naar idske@klerxschoenen.nl.


Idske Lai-Broekma

Lai-Broekma stond vanaf haar vijftiende in sport- en schoenenwinkels, waardoor zij op haar negentiende al storemanager werd voor Sneakers in Rotterdam Centrum. Na drie en een half jaar heeft ze de overstap gemaakt naar Les Mar Fashion en na een aantal andere tussenstops is Lai-Broekma terecht gekomen bij Red-Rag.