Peter Kaiser investeert in hoofdkwartier in Pirmasens

AMSTERDAM, 11 september 2018 15:52 | Tessa van Glabbeek

Schoenenfabrikant Peter Kaiser opende afgelopen week haar vernieuwde hoofdkwartier in Pirmasens, waar onder andere een factory outlet en 'Shoe Bar' aan zijn toegevoegd.

Op het hoofdkantoor van de Duitse schoenenfabrikant Peter Kaiser werden afgelopen week een nieuwe factory outlet en een Shoe Bar gepresenteerd.

De Shoe Bar is een nieuw verkoopconcept voor retailers. In de Peter Kaiser-winkels wordt een nieuw ontwikkeld apparaat aangeboden waar twee pump-modellen te passen zijn. In de Shoe Bar zelf kunnen patronen en kleuren uitgekozen worden zodat een klant zelf kan kiezen wat voor iets hij of zij wil. Na het bestellen en betalen is er een levertijd van maximaal 14 dagen. Op verzoek kunnen bestelde schoenen ook gepersonaliseerd worden met initialen.

De outlet is 600 vierkante meter groot en biedt mannen-, vrouwen- en kinderschoenen aan. Ook worden er tassen en Falke-kousen verkocht. De nieuwe winkelgelegenheid is voornamelijk bedoeld voor klanten in een straal van maximaal twee uur reistijd en draagt de naam Werk 1.