Overzicht: verbouwingen en verhuizingen in Cast [augustus 2019]

AMSTERDAM, 26 augustus 2019 16:55 | Tessa van Glabbeek

Nieuw inkoopseizoen, nieuwe kansen én nieuwe showrooms. Ook bij Cast in Nieuwegein is weer het een en ander veranderd. Deze showrooms zijn verbouwd, verhuisd of nieuw in het schoenencentrum.

Sinds 12 augustus 2019 is Cast in Nieuwegein standaard iedere maandag en dinsdag geopend voor de inkoop van de zomercollecties voor 2020. Dit is er allemaal veranderd in het schoenencentrum.

Nieuw

  • De pop-upshowroom van het tassenagentuur Salesmeisje. Alexandra Dik vertelde onlangs aan Schoenvisie: “Er ligt voor schoenenzaken een enorme extra omzetkans in tassen.” – pop-upshowroom 4 op niveau 2.
  • Per 1 augustus is Footnotes terug van weggeweest en daar hoort een nieuwe showroom bij. -showroom 241, niveau 1.
  • Raymond Wiegerinck, voorheen werkzaam bij de Hooijer Groep, heeft zijn eigen agentuur opgericht onder de naam Smartdeal. Met zijn nieuwe bedrijf richt hij zich op merken die gespecialiseerd zijn in veganistische en biologische schoenen. – Pop-upshowroom 3, niveau 2.
  • In de nieuwe showroom van Aristo kunnen de bezoekers de nieuwe collectie van FinnComfort zien en daarnaast de allernieuwste 3D scanner, comfortzolen en anatomische voetbed Flips van Aetrex. – Showroom 419, niveau 2.

Verhuizingen

  • Pedro Miralles verhuisde van 509 naar 226. Pedro Miralles is één van de grootste fabrikanten in Spanje en bestaat dit jaar 60 jaar. - showroom 226, niveau 1.

Verbouwingen

  • De Hooijer Groep heeft vier nieuwe merken toegevoegd en om ruimte te maken voor die labels verbouwde de groep enkele showrooms. Daarnaast heeft de schoenenimporteur en -agent een nieuw element opgenomen in de nieuwe look; het Hooijer Grand Café. – Showroom 086 089 en 070, niveau 0.
  • Vanaf augustus 2019 heeft Antar Shoe een volledig vernieuwde en vergrote showroom in Cast te Nieuwegein. Reden hiervoor is de uitbreiding van het merkportfolio van de importeur met de vrouwencollectie van het Spaanse schoenenmerk Gioseppo voor de Benelux. – showroom 469.