Omoda heropent twee Brabantse locaties

AMSTERDAM, 4 oktober 2019 14:02 | Tessa van Glabbeek

In de afgelopen twee maanden heropende Omoda de deuren van twee van haar Brabantse filialen.

In Breda en Bergen op Zoom werden de afgelopen maanden vernieuwde zaken van Omoda geopend. Omoda was al te vinden in deze steden maar is in beide gevallen verhuisd naar een nieuw pand. De winkels zijn ruimer en beter zichtbaar in de winkelstraat.

Breda

De nieuwe zaak in Breda zit schuin tegenover het oude pand in de Veemarktstraat. De nieuwe zaak is met 450 vierkante meter oppervlak flink groter dan het oude. De gevel is bijna drie keer zo breed in vergelijking met de oude winkel. Het Interieur van de nieuwe Bredase winkel is een combinatie tussen het herkenbare Omoda-concept en het ontwerp van de Omoda-winkel in Amsterdam van de hand van Piet Boon.

Omoda-Breda

Omoda-Breda_2

 

Bergen op Zoom

Bergen op Zoom telde twee winkels; een reguliere en een outlet. Het pand waar de reguliere zaak zat, is gesloten. De locatie waar de outlet gevestigd was, is rigoureus verbouwd. Sinds 6 september is dit pand aan de Wouwestraat de locatie van de nieuwe Omoda-winkel. Met 320 vierkante meter is de winkel niet groter dan het vorige pand. ‘Maar wel een stuk sfeervoller’, aldus Omoda in een persbericht.

Omoda-Bergen-op-Zoom_1

 

Omoda-Bergen-op-Zoom_gevel