Nieuwe inkoopdirecteur bij Scapino

AMSTERDAM, 9 oktober 2018 13:59 | Tessa van Glabbeek

Scapino heeft een nieuwe inkoopdirecteur: Beate Toonen is 1 oktober aangetreden bij het schoenenbedrijf. Ze werkte eerder onder andere bij Hunkemöller, Manfield en Intertoys.

Beate Toonen is 1 oktober begonnen als directeur inkoop bij Scapino. Ze heeft al ruim 20 jaar ervaring, van inkoop tot commercie en van merchandise tot supply chain management, zo schrijft de schoenenketen in een persbericht. Toonen werkte eerder bij Hunkemöller, Manfield, Wehkamp, Hema en Intertoys.

“Met het aantrekken van Beate Toonen versterkt Scapino haar team om nog meer in te zetten op de nieuw ingeslagen koers,” leest het persbericht: “namelijk het aanbieden van een breed assortiment schoenen en kleding voor ieder moment van de dag.” Toonen zal zich binnen het bedrijf focussen op de afstemming van het assortiment bij de hernieuwde winkelformule, de supply chain en de commerciële processen passend bij de nieuwe positionering.

Over Scapino

Op dit moment exploiteert Scapino 169 winkels en verkoopt via de webshop. De keten verkoopt schoenen, sport-, kleding- en buitenartikelen en hernieuwde onlangs haar formule waarbij ook het logo op de schop ging. Op 11 oktober wordt de 170e winkel geopend in Alkmaar, dit is de vijftiende met de nieuwe formule.