Nieuwe general manager bij Ecco EMEA West

Amsterdam, 8 maart 2018 14:15 | Tessa Bentvelsen

Sinds 1 maart 2018 werkt Patrick S. Iversen als general manager bij Ecco EMEA West. Hij neemt de functie van Erik Heldoorn over.

Heldoorn bekleedde sinds mei 2016 twee functies binnen Ecco: sales director Europa èn general manager West. Sinds 1 januari 2018 werkt hij echter als sales director EMEA, waardoor Iversen nu is aangesteld tot general manager EMEA West. Ecco wil op deze manier de focus leggen op het westen, nieuwe markten betreden en kernmarkten versterken. “Patrick heeft een sterke Ecco-achtergrond en -ervaring in alle verkoopkanalen om het West-team door de volgende fase van bedrijfsgroei en merkontwikkeling te leiden”, schrijft Ecco in een persbericht.

Patrick Iversen

eIversen begint zijn carrière bij Ecco in 2013, nadat hij voor de Deense ambassade in Bangkok bedrijven ondersteunde bij het vestigen in Thailand, Cambodia en Myanmar. Bij Ecco start Iversen als financial/business controller in Denemarken, gevolgd door vergelijkbare functies in China en Thailand. In september 2015 verhuist Iversen naar Nederland om aan de slag te gaan als executive assistant voor Michel Krol (executive vice president of global sales).