Expo Riva Schuh krijgt speciaal evenement rondom tassen en accessoires

Amsterdam, 23 januari 2018 09:00 | Tessa Bentvelsen

Gardabags is het nieuwe project van de organisatoren van schoenenvakbeurs Expo Riva Schuh. Het evenement draait om de nieuwste tassen- en accessoirecollecties.

Riva del Garda Fierecongressi, de organisatoren van de internationale schoenenvakbeurs Expo Riva Schuh, komen met een nieuw evenement waarbij de focus ligt op tassen, riemen en leren accessoires. Met Gardabags probeert de organisatie te voldoen aan de vraag naar de complete look. “Accessoires spelen een sleutelrol in de mode”, laat Riva del Garda Fierecongressi via een persbericht weten. “Daarom hebben we ervoor gekozen om onze horizon te verbreden met tassen, met bijzondere aandacht voor het middensegment. Onze internationale bezoekers hebben te maken met een steeds meer ontwikkelde consument, die geïnteresseerd is in de totale look. We willen tijdig reageren op de eisen van de markt.”

De eerste editie van Gardabags vindt plaats tijdens de 90e Expo Riva Schuh van zaterdag 16 tot en met dinsdag 19 juni 2018.


Locatie

Gardabags wordt georganiseerd in het nieuwe Palavela in Riva del Garda – het dorpje waar ook Expo Riva Schuh plaatsvindt. Exposanten uit Italië, Spanje, Frankrijk, Portugal, China, India en Thailand zullen op 2.000 vierkante meter hun nieuwste collecties tonen.