Eerste tassencollectie Dugros X Melli Mello

Amsterdam, 8 mei 2018 14:35 | Tessa Bentvelsen

Lederwarengroothandel Dugros is begin dit jaar een samenwerking aangegaan met accessoiremerk Melli Mello voor een eerste tassencollectie.

Melli Mello ontwerpt accessoires voor in en om het huis. Het liefst zo vrolijk, kleurrijk en grafisch mogelijk. Het Nederlandse merk maakt van alles, van beddengoed tot behang en van deurmatten tot parfum. Maar een tassencollectie miste nog. Lederwarengroothandel Dugros heeft daarom het accessoiremerk benaderd voor een samenwerking, waarbij Melli Mello de prints levert en samen de tassen worden ontworpen.

Net als bij de andere items van Melli Mello, zijn de tassen en portemonnees bedrukt met vrolijke prints. Volgens accountmanager Robert-Jan Elberse van Dugros wordt er nu al ‘buitengewoon positief’ gereageerd op de artikelen. De tassencollectie van Melli Mello is direct uit voorraad leverbaar via Dugros.

Lees ook:
Lederwarengroothandel Dugros viert 1-jarig bestaan van b2b-platform

Melli Mello

De merknaam Melli Mello is afgeleid van het Franse woord 'Méli Mélo', wat mishmash of mengsel betekent. Het woord beschrijft precies waar het merk voor staat. Melli Mello brengt namelijk een gewaagde en opwindende mix van verschillende stijlen, zoals grafisch, romantisch, etnisch en floraal, maar altijd met een zwart en wit accent. Dit maakt het merk fris en fashionable. Daarom ook het motto: 'Why choose, have it all'.

Melli Mello tassen (2)

Melli Mello tassen (1)