Duifhuizen verruimt openingstijden klantenservice en gaat gratis verzenden

Amsterdam, 17 februari 2017 11:35 | Tessa Bentvelsen

De klantenservice van Duifhuizen is vanaf heden nog langer open. Daarnaast gaat de tassen- en kofferspecialist ook gratis verzenden. "Het is onze taak om er voor de klant te zijn op het moment dat het voor hem of haar van belang is.”

Omdat consumenten vaak in de avonduren online bestellen en de klantenvragen na reguliere openingstijden worden gesteld, verlengt Duifhuizen de openingstijden van de klantenservice. Dat laat de tassen- en kofferspecialist in een persbericht weten. De dienst is nu doordeweeks open tot 22.00 uur en op zaterdag tot 13.00 uur. “Het is onze taak om er voor de klant te zijn op het moment dat het voor hem of haar van belang is”, meldt e-Commerce manager Mark van der Stokker. “Met deze verandering creëren we een nog betere bereikbaarheid.”

Gratis verzenden

Daarnaast gaat Duifhuizen ook standaard gratis verzenden in heel Nederland en België – ongeacht de orderwaarde. Dit doet het bedrijf om de drempel weg te nemen bij de klanten die in een overwegingsfase zitten. Van der Stokker: “Als extra service bieden wij ook de mogelijkheid om een aangekocht product in de winkel kosteloos thuis te laten bezorgen.”

Ook komt er een snellere levering. Producten die voor 22.00 uur zijn besteld, zijn de volgende werkdag al in huis. “Naast snellere levering vindt onze klant het ook belangrijk om vrijheid in bezorgkeuzes te hebben. Daarom streven wij ernaar om in de toekomst uit te breiden met avondlevering. Hierin kunnen wij als Duifhuizen nog een brug slaan.“