Cast verbouwt schoenencentrum als investering in de toekomst

Amsterdam, 29 mei 2018 13:13 | Tessa Bentvelsen

Het inkoopseizoen voor zomer 2019 start in een volledig opgefrist schoenencentrum. Door de verbouwing in het pand van Cast aan de Buizerdlaan in Nieuwegein krijgt het centrum een modernere uitstraling en komen de showrooms beter uit.

De komende maanden wordt er hard gewerkt in schoenencentrum Cast. Vlak voor het begin van het nieuwe inkoopseizoen ondergaan de gangen van het gebouw aan de Buizerdlaan 6 in Nieuwegein een grote metamorfose. Volgens het bedrijf waren ze hard aan vernieuwing toe. “Dit werd tevens bevestigd door resultaten uit diverse enquêtes onder bezoekers en exposanten”, laat Cast via een persbericht weten. “Cast en de schoenenbranche staan voor grote uitdagingen gezien de veranderingen in de markt. De investering in het pand is dan ook een belangrijke stap richting de toekomst. De upgrade laat de showrooms beter uitkomen en geeft het centrum een modernere uitstraling.”

Nieuwe look en feel

Wat gaat er precies veranderen? De tapijttegels in de gangen worden vervangen door PVC-tegels, de plafonds krijgen een andere kleur en de verlichting wordt aangepast en zo geplaatst dat deze een subtiele navigerende functie krijgt. Ook de naamborden aan de showrooms worden vernieuwd en dragen door een strakke vormgeving bij aan een eigentijdse sfeer. Voor de verbouwing is Cast een samenwerking aangegaan met architect Frank Twilt van Maarten Jamin Interior Design.

Vanaf 6 augustus 2018, als het inkoopseizoen voor zomer 2019 in Cast van start gaat, kunnen bezoekers het resultaat bewonderen.