Cast en Goldkrone Lecombi organiseren samen een beurs

AMSTERDAM, 30 juli 2019 14:35 | Tessa van Glabbeek

Op 16 september organiseert schoenencentrum Cast in samenwerking met Goldkrone Lecombi een lederwaren- en accessoirebeurs.

Samen met de lederwaren- en accessoiregroothandel Goldkrone Lecombi organiseert Cast een nieuw evenement; de lederwaren- en accessoirebeurs. De beurs vindt plaats op 16 september 2019. Bert Bartels van Goldkrone Lecombi vertelt in een persbericht: “Het is een ideaal moment om te ontmoeten, kennis te delen en geïnspireerd te raken door nieuwe collecties van meer dan 35 merken.”

Merken

Onder andere Chesterfield, Castelijn&Beerens, Fjällräven  Burkely zijn aanwezig tijdens de beurs. Marijn Verschure van Cast is heel blij met de samenwerking met Goldkrone Lecombi: “Dit is dé partner om een dergelijk initiatief goed uit te rollen. Met deze samenwerking proberen we onze vaste bezoekers en nieuwe bezoekers een mooi en sterk aanbod te brengen.

Segmentdagen

Naast de lederwarenbeurs organiseert Cast segmentdagen voor Sport (5 augustus), Kids (12 augustus), Trends (19 augustus) en Comfort (9 september). Cast heeft gekozen voor segmentdagen om op een efficiëntere manier leverancier en met elkaar in contact te brengen. Alle segmenten komen samen op de 3-daagse beurs Buy & Bloom (25, 26 & 27 augustus).