Antar Shoe breidt portfolio en showroom uit

AMSTERDAM, 12 juli 2019 13:57 | Tessa van Glabbeek

Schoenenimporteur en -distributeur Antar Shoe heeft Gioseppo toegevoegd aan het merkenportfolio. Vanaf augustus heeft Antar Shoe daarom een vernieuwde en vergrote showroom in Cast.

Vanaf augustus 2019 heeft Antar Shoe een volledig vernieuwde en vergrote showroom in Cast te Nieuwegein. Reden hiervoor is de uitbreiding van het merkportfolio van de importeur met de vrouwencollectie van het Spaanse schoenenmerk Gioseppo voor de Benelux. Antar Shoe gaat als distribiteur werken met Gioseppo en de leveringen vinden plaats vanuit het eigen logistieke centrum van Antar Shoe.

Over Gioseppo

Gioseppo is een Spaans merk, opgericht door de familie Navarro in 1991. Het lifestylemerk kan worden samengevat in vier woorden: “have a nice day”. Gioseppo biedt originele en vernieuwende collecties, ideaal voor dagelijks gebruik. Schoenen, sneakers en sandalen vol rijke details, waarbij het ontwerp en de kwaliteit een toevoeging is aan de garderobe van iedere vrouw.

Over Antar Shoe

Antar Shoe importeer en distribueert internationale merken in verschillende segmenten van de markt. Antar Shoe is onder andere importeur voor Nederland, Belgie & Luxemburg van Ipanema, Grisport, Olang, Rider & Bergstein.