Agendatip: uitreiking Gouden Schoen door ANWR-Garant

AMSTERDAM, 8 februari 2019 18:38 | Tessa van Glabbeek

Op maandag 25 februari 2019 om 14.00 uur reikt ANWR-Garant namens haar leden de prestigieuze Gouden en Zilveren Schoen 2018 uit op het middenplein in Cast.

Maandag 25 februari om 14.00 uur is het zover: dan maakt ANWR-Garant de winnaars bekend van de Gouden en Zilveren Schoen 2018. Dit zijn prijzenvoor een opkomend merk of een merk dat in een zeer korte tijd een enorme prestatie heeft geleverd. Daarnaast heeft het winnende merk als beste samengewerkt met de leden van de retailserviceorganisatie. De winnaar van de Gouden Schoen voldoet daarnaast aan de volgende criteria: goede afverkoop voor de opruiming, marketingondersteuning (zowel online als offline), Voorraden op de juiste modellen, correcte en tijdige levering en de beste aftersales.

Vorig jaar werd Xsensible door de leden van de retailserviceorganisatie bekroond met de Gouden Schoen, Hassia met de Zilveren. Xsensible mocht de Gouden Schoen in 2015 al eerder in ontvangst nemen. Een unicum: niet eerder werd de award zo kort op elkaar aan dezelfde firma uitgereikt.