ANWR-Garant stelt nieuwe concept- en accountmanager aan

Amsterdam, 28 februari 2018 08:00 | Tessa Bentvelsen

Op 1 mei 2018 start Mark Eikhoudt als concept- en accountmanager bij ANWR-Garant. “We zijn erg blij dat we zo snel een enthousiaste vakman hebben gevonden.”

Na elf jaar lang te hebben gewerkt bij Bos Group, maakt Mark Eikhoudt nu de overstap naar ANWR-Garant. Hij gaat zich vanaf 1 mei 2018 bezig houden met het bezoeken van leden, het adviseren van retailers en de verdere positionering van de marketingconcepten, profielgroepen en digitale services.

Daarnaast krijgt Eikhoudt ook de leiding over Podo Linéa. Hij volgt hiermee Arnoud Reijmers op. “Zijn ervaring als line-builder van schoenmerken, zijn kennis van productie processen en zijn marketing skills stellen Mark bij uitstek in staat om één van onze belangrijke concepten te leiden”, schrijft het bedrijf in een persbericht. “We zijn erg blij dat we al zo snel een enthousiaste vakman hebben gevonden en zijn ervan overtuigd dat Mark onze positie als toonaangevende retailserviceorganisatie voortreffelijk zal kunnen versterken en uitdragen.”


Mark Eikhoudt

Eikhoudt kent een lange geschiedenis in de schoenenbranche. In 1995 begint hij zijn carrière op de salesafdeling van Foot Locker Europe. In 2003 wordt Eikhoudt storemanager bij Intersport, maar na iets meer dan twee jaar verlaat hij het bedrijf om aan de slag te gaan als accountmanager bij PressPort. In 2007 begint Eikhoudt bij Bos Group, waar hij in de afgelopen elf jaar verschillende functies heeft bekleed. Van sales tot brandmanager.