Omoda organiseert grote kerstactie voor klanten als bedankje

Amsterdam, 11 december 2017 12:43 | Tessa Bentvelsen

Vanaf maandag 11 december 2017 kunnen Omoda-klanten zes van hun favoriete schoenen winnen via een grote kerstactie van de schoenenketen. Deelname gaat via social media.

“2017 is zonder twijfel een jaar geweest waarin Omoda stappen heeft gezet”, schrijft de schoenenketen in een persbericht. Het bedrijf opende afgelopen maanden nieuwe winkels, ging een samenwerking aan met styliste Manon Meijers en lanceerde een grote televisiecampagne. Maar: “Dit was niet zonder de hulp van de klanten. Omoda doet daarom graag iets terug met een spectaculaire kerstactie.”

De actie duurt van maandag 11 december 2017 tot en met vrijdag 15 december 2017 17.00 uur en gaat via Facebook en Instagram.


Deelname

Klanten kunnen deelnemen aan de actie door in de Omoda-app een favorietenlijst met maximaal zes schoenen samen te stellen. Een screenshot hiervan moet de deelnemer plaatsen op Omoda’s Facebook- of Instagrampagina met de hashtag #alliwantforxmasisshoes en de tag @omoda. Daarnaast moet ook een vriend of vriendin in de tekst getaggt worden ‘want niemand mag zo’n actie mislopen’.