Nu in Schoenvisie 3-2015

AMSTERDAM, 20 februari 2015 10:20 | Geraldien Prud'homme

Schoenvisie 3-2015 is verschenen. Daarin vindt u onder meer 36 pagina’s met de nieuwe mode- en schoenentrends voor herfst-winter 2015-2016.

Ook kunt u in de nieuwe editie van Schoenvisie een uitgebreid interview met de directie van de Bretonière Groep (Fred de la Bretonière, Shabbies Amsterdam en Fretons) lezen. Willemien Germs, inkoopster schoenen bij Wehkamp, komt in de rubriek Vakidioot aan het woord over haar passie voor schoenen en haar diverse hobby's.

Schoendetaillisten

In de rubriek Hart voor de Zaak vertelt Roger Theunissen, eigenaar van Theunissen Schoenmode en Theuntje Kinderschoenen in Heerlen, met veel enthousiasme over zijn winkels en zijn eigen manier van ondernemen. Een andere zeer gedreven schoendetaillist is Anke Griffioen van Caland/Schoen in Rotterdam en Amsterdam. Zij praat in Even Afrekenen over onder meer de uitverkoop in haar pasvormwinkels en de succesvolle samenwerking met andere ondernemers.  

Abonnees van Schoenvisie ontvangen de derde editie van 2015 op 19 februari 2015. Nog geen abonnee? Klik hier voor een abonnement.