Grootste schoenenafdeling van de Benelux nu bij De Bijenkorf

Amsterdam , 6 september 2016 12:51 | Aafje van IJzendoorn

De Bijenkorf in Amsterdam heeft fors verbouwd. Het resultaat: een uitgebreide vrouwenafdeling met nieuwe designmerken, een mannenwereld en een vernieuwde schoenenafdeling.

De Amsterdamse Bijenkorf heeft op maandag 5 september de vernieuwde afdelingen aan de pers gepresenteerd. Het gaat om een ‘mannenwereld’ die op de eerste etage is gecreëerd, een vrouwenafdeling die is uitgebreid met 500 vierkante meter aan nieuwe designmerken op de tweede etage en een schoenenafdeling van 1300 vierkante meter op de derde etage.

Schoenenafdeling

Met 1300 vierkante meter is het op dit moment de grootste schoenenafdeling van de Benelux. Het sneakeraanbod is vergroot, er zijn vijftien nieuwe merken toegevoegd, waaronder Gucci, Tom Ford, Maison Margiela, en er is een nieuwe shop van Filling Pieces.

Verder zijn er nieuwe shop-in-shops van Tod's, Jimmy Choo en Salvatore Ferragamo. Ook is het aanbod van al aanwezige merken als Balenciaga, Chloé en Isabel Marant fors gegroeid.

Mannenwereld

Op de eerste etage van het warenhuis is een 'mannenwereld' gecreëerd. In oktober komt hier een vernieuwde en uitgebreide afdeling met designermerken. De afdeling met mannenschoenen wordt deze week afgerond. Daar is straks 500 vierkante meter aan schoenen te vinden, met schoenenmerken als Balenciaga, Gucci, Lanvin, Nike, Adidas en nieuwe shop-in-shop van Tod’s.

 

de Bijenkorf 6

de Bijenkorf Celine

de Bijenkorf Salvatore Ferragamo

de Bijenkorf Tods

de Bijenkorf Tods 2

 

Lees ook: De Bijenkorf breidt aanbod luxe schoenen- en accessoiremerken uit