Fred de la Bretoniere gaat samenwerking aan met blogger Yara Michels [foto's]

Amsterdam, 2 mei 2017 12:49 | Tessa Bentvelsen

Het Nederlandse luxemerk Fred de la Bretoniere is een samenwerking aangegaan met Yara Michels, oprichter van het lifestyleplatform Chapter Friday.

Samen met modeblogger Yara Michels heeft Fred de la Bretoniere twee modellen espadrilles ontworpen voor lente-zomer 2017. “Net als veel vrouwen, vind ik het interessant om te spelen met stijl”, legt Michels uit over de capsulecollectie die vanaf mei in de winkels ligt. “Mijn favoriete verrassing is dat je verschillende linten in de sleehakken kunt dragen. Dat past bij de vrouwen die ik bewonder. Vrouwen die weten wat ze willen en op een unieke manier in het leven staan.”

De collectie bestaat uit een plateauzool- en een sleehakespadrille die in drie kleuren worden verkocht: burgundy, millenial pink en zwart-wit. Bij ieder paar sleehakken zit een set van twee extra koorden. Het lage model heeft een winkelverkoopprijs van €99,95 en het hoge model kost €129,95.

Nathalie Gadeyne, Marketing Manager Fred de la Bretoniere: “De stijl van Yara past erg goed bij het merk DNA van Fred de la Bretoniere. Casual Elegant, met aandacht voor ontwerp en craftmanship.”


Yara Michels

De 27-jarige Yara Michels is oprichter van lifestyleplatform Chapter Friday en was één van de eerste modebloggers van Nederland. Op Instagram, Youtube en Chapter Friday heeft ze inmiddels meer dan 250.000 volgers. Michels preseneert momenteel ook meerdere modeprogramma’s op Net5.

Fred de la Bretoniere x Yara Michels2Fred de la Bretoniere x Yara Michels3
Fred de la Bretoniere x Yara Michels4Fred de la Bretoniere x Yara Michels5
Fred de la Bretoniere x Yara Michels6Fred de la Bretoniere x Yara Michels7