C.A.S.T. maakt zich op voor 3-daagse beurs Buy&Bloom

NIEUWEGEIN, 18 februari 2019 10:45 |

Op 24, 25 en 26 februari start de 3-daagse beurs Buy&Bloom. Het hele seizoen zijn er in C.A.S.T. zogenaamde segmentatiedagen te bezoeken waarbij de focus ligt op Sport, Kids, Fashion of Comfort. Tijdens Buy&Bloom zijn alle segmenten even sterk aanwezig, hierdoor is het de perfecte gelegenheid om schoenen en accessoires in te kopen!

Gastexpo

Naast alle vaste exposanten biedt de beursvloer op niveau 1 ruimte aan ruim 40 merken van gastexposanten. Een actueel overzicht van deze merken vind je hier. Breng dus naast de vaste exposanten ook zeker een bezoek aan de gastexposanten om nieuwe merken en mensen te leren kennen!

Bistro

De meeste bezoekers zijn bekend met ons middenplein om daar koffie, thee en lunch te halen. Maar sinds dit seizoen hebben we ook een Bistro. De perfecte plek voor retailers om koffie en thee te halen en bij te praten of even bij te werken. Iedereen is welkom dus stap gerust binnen!

Cast Buy  Bloom ADV Feb 2019 1

Tickets

Tijdens Buy&Bloom is iedere retailer welkom. Voor toegang tot de beursvloer met gastexposanten is een ticket nodig. Deze tickets kun je bestellen via deze link.

 

Cast Buy  Bloom ADV Feb 2019 2

 

Cast Stockbeeld voor Advertorial 3

 

Cast Stockbeeld voor Advertorial 2