Binnenkijken bij: de nieuwe winkel van Omoda in Amsterdam

AMSTERDAM, 14 september 2018 13:42 | Tessa van Glabbeek

Schoenenretailer Omoda opende op 13 september de deuren van een gloednieuwe winkel in Amsterdam. Voor het interieur werkten ze samen met designstudio Studio Piet Boon.

Op 13 september opende schoenenwinkelier Omoda een nieuwe winkel in Amsterdam. Het interieur van het nieuwe filiaal is ontworpen door de Nederlandse designstudio Piet Boon. Lourus Verton, ceo van Omoda vertelt in een persbericht: “We hebben Studio Piet Boon uitgedaagd een winkelinterieur te ontwerpen dat doet denken aan de sfeer van een luxe hotel of restaurant. Zodra we om tafel gingen, klikte het meteen. We delen een passie voor bepaald kleur- en materiaalgebruik. Daardoor is het een herkenbare Omoda winkel geworden maar met een eigen karakter.”

Het interieur van de nieuwe winkel in Amsterdam is opgezet alsof je door een museum loopt, waar schoenen en tassen in de kijker staan. Piet Boon: “Het zijn de schoenen – stuk voor stuk kleine kunstwerkjes- die de aandacht verdienen. Het interieur van de winkel versterkt de beleving en si tegelijkertijd overzichtelijk en toegankelijk.”

Het nieuwe pand van Omoda is ruim 500 vierkante meter groot en bevindt zich aan de Van Baerlestraat. Met deze nieuwe winkel stat de teller op 20 Nederlandse vestigingen voor de schoenenretailer.

Binnenkijken bij de nieuwe winkel:

Omoda winkel Amsterdam Piet Boon (1)

Omoda winkel Amsterdam Piet Boon (10)

 

Omoda winkel Amsterdam Piet Boon (7)

Omoda winkel Amsterdam Piet Boon (8)

Omoda winkel Amsterdam Piet Boon (9)