logo_trendsafari_zwart

19 JUNI 2018

   

 
 
 
 
 
 
 
 

Trends herfst/winter 2019-2020

Kom 19 juni naar de Trendsafari over herfst/winter 2019-2020

HUMANUAL, Natural interfaces

Ook zo benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op designgebied? En in voor een inspiratieboost? Boek dan nu je tickets voor de Trendsafari met Textilia’s trendforecaster Jan Agelink op dinsdag 19 juni 2018!

Menselijk aspect

Het centrale thema van deze Trendsafari is Humanual, Natural interfaces. Dit onderwerp geeft ons een handleiding om weer mens te zijn. Want: wat maakt ons menselijk? In een tijd waarin technologie aan een onstuitbare opmars bezig is, groeit tegelijkertijd de aandacht voor emotie, intuïtie en instinct in de maatschappij. Ook in design en mode wordt het alledaagse, menselijke aspect duidelijk geherwaardeerd. Inclusiviteit en diversiteit spelen hierbij een rol, net als hyperrealisme en het hebben van een eigen stijl, met alle imperfecties of eigenaardigheden van dien. Hoe integreer je deze menselijkheid met technologische innovaties en kom je tot nieuwe dimensies?

Uiteenlopende designdisciplines

De ervaren Jan Agelink zoomt vervolgens in op praktische thema’s, toepassingen, silhouetten, key-items en kleuren voor uiteenlopende designdisciplines.

Jan Agelink van buro jantrendman maakt al ruim 20 jaar innovatieve én praktische trendforecasts voor de mode-, design-, en lifestyle-industrie. Sinds 2013 is Agelink betrokken bij Textilia’s halfjaarlijkse Trendsafari, dat inmiddels is uitgegroeid tot een onmisbaar trendevent.

 

 

Meld je nu aan!

 

2 Humanual promo beeld 600x

Toe aan een inspiratieboost? Meld je nu aan!

Inschrijven banner