Kom naar de Trenddag

 


Laat je inspireren door onder andere Christine Boland, Jan Agelink en Edwin van den Hoek.

Het nieuwe inkoopseizoen voor lente-zomer 2020 is alweer in aantocht. Wil je nu alvast weten wat de belangrijkste trends worden? Kom dan naar de Trenddag op dinsdag 21 mei 2019 in het Art Centre in Delft

Welke maatschappelijke ontwikkelingen moeten we zeker in de gaten houden? Wat zijn de belangrijkste mode-, design-, kleur-, vormen en materiaaltrends die we daardoor gaan zien in de lente en zomer van 2020? Dit jaar is het thema sustainability in de modebranche.

Tijdens de Trenddag van Textilia, Schoenvisie en Bengels word je natuurlijk helemaal bijgepraat en geïnspireerd door onze gewaardeerde trendforecasters Christine Boland en Jan Agelink. Verder is er dit jaar ook een parallelsessie mannenmode met Edwin van den Hoek.

Panelgesprek

Daarnaast zetten we een gesprek op met een panel van specialisten op het gebied van sustainability in de modebranche. Heb jij een vraag over hoe je duurzaamheid kunt toepassen in jouw bedrijf, winkel of merk, laat dan je vraag achter op het inschrijfformulier. De experts zullen de ingezonden vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden tijdens het plenaire panelgesprek op de Trenddag.

Ook is er de mogelijkheid om de locatie – het Art Centre in Delft – beter te leren kennen.

 

 

Kom ook op dinsdag 21 mei 2019 en laat je inspireren!

 

Dit zijn de sprekers

       Christine

Christine Boland, trendanalist vrouwenmode

Jan Agelink spreker foto 2018

Jan Agelink, trendforecaster footwear

Edwin van den Hoek trendwatcher 600x600

Edwin van den Hoek, trendforecaster mannenmode