TOP

5 tips om je verkopen tijdens de lockdown een boost te geven

Het kabinet kondigde op 14 december een strenge lockdown aan om het aantal besmettingen onder controle te krijgen. Hoe geef je, nu de winkels vijf weken dicht zijn, je verkoop een digitale boost? We vroegen het aan social media-expert Kirsten Jassies. “Focus je op social media, daar begeeft je klant zich nu vaker dan ooit."
Nu de niet-essentiële winkels vijf weken verplicht dicht moeten, moeten winkeliers opnieuw andere wegen zoeken om hun collectie te verkopen. Social media-expert Kirsten Jassies geeft 5 tips om je mode- en schoenenverkopen via onder meer Instagram en Facebook een boost te geven: 1. Activeer Facebook-catalogus “Zorg, als je dat nog niet hebt gedaan, dat je je webshop koppelt aan een Facebookcatalogus zodat je rechtstreeks kunt verkopen via Facebook. Dat kun je ook koppelen aan Instagram, maar alleen met die catalogus. Vervolgens kun je je producten er handmatig los in zetten, maar het is slimmer om een koppeling te maken met je webshop.

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de schoenenbranche lezen Schoenvisie. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.schoenvisie.nl

Neem een proefabonnement