logo_trendsafari_zwart

20 JUNI 2017 - RADICAL ATOMS

button_inschrijven button_programma  button_route

 
 
 
 
 
 
 
 

herfst - winter 2018|2019

Werk je kennis bij, wordt gestimuleerd en kom tot nieuwe ontdekkingen!

Niets fijner dan nieuwe ideeën opdoen op een inspirerende plek. Heb je zin om samen met Textilia de ontwikkelingen voor het herfst en winter seizoen van 2018/2019 te ontdekken? Ga dan op dinsdag 20 juni met Textilia’s trendforecaster Jan Agelink mee op Trendsafari!

De nieuwe Trendsafari herfst en winter 2018|2019, is dé lifestyle en consumententrend presentatie voor iedereen die met productinnovatie bezig is. Een nieuw seizoen waarin uitdagende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van mode, design en retail te zien zijn. 

Oude denkbeelden over schoonheid en stijl veranderen in een hoog tempo om ruimte te geven aan een meer fluïde idee van seizoen, identiteit en gender. De ‘connected consumer’ verenigt individuele geluiden uit de maatschappij in een nieuwe beweging van cultureel activisme. Zo kunnen radicale veranderingen op microniveau tegenwoordig macro gevolgen hebben!

Natuurlijk passeren ook de nieuwste thema’s, silhouetten, kleuren en materiaalinnovaties de revue. Laat je inspireren door de presentatie van Jan Agelink, waarbij je een indruk krijgt van het toekomstbeeld van fashion. 

De trendsafari vindt plaats bij het NewWerktheater in Amsterdam een voormalige theater dat omgetoverd is tot gloednieuwe hotspot van Amsterdam. 

 Afbeelding 2Toe aan een inspiratieboost? Meld je nu aan!

Inschrijven banner

 Datum:  dinsdag 20 juni 2017  
 Locatie: NewWerktheater, Amsterdam  
 Tijd:   10.00 tot 12.30 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)  
 Prijzen:  € 99,95 euro voor niet-abonnees  
   € 84,95 euro voor abonnees van Textilia, Schoenvisie en Bengels